Home » Красота » Бижута за допълнение

0

Бижута и допълнениеЗа хората, които ежедневно работят в офиси и се обличат в делови стил, понятието мода не съществува. Те нямат възможността, да бъдат модерни през деня, а трябва да съблюдават обществено приетите правила за обличане, като естествено се стараят да бъдат стилни и забележими. Консервативността в облеклото ограничава до голяма степен избора за дрехи и стил, но елегантността и висшата класа може да се подчертаят с подходящи бижута.

Хората, които искат да се отличават в тълпата, дори и облечени в неизменния делови костюм, залагат на високо качество на материите, перфектна кройка и не на последно място – на скъпи, но семпли като визия бижута. Материята, която се предпочита за бизнес костюми е мека, не се мачка и лесно се почиства. Такива дрехи са скъпи и вървят чудесно с обувки и аксесоари от естествена кожа.

За деловия костюм на дамите има богат избор на бижута – те не са ограничени в избора си. В последните години повече се залага на среброто, най-предпочитани са комплекти с гривни, обеци и пръстени в един стил.

В зависимост от работното място на дамата и наложения дрескод, тя може да си позволи различни по големина и ефект бижута. Ако стилът на фирмата е прекалено консервативен, за предпочитане са гладки бижута, без камъни и със стилна орнаментика. При по-свободни колективи, в които се позволява повече волност, ограничения на практика няма. Забранен е единствено кича.

Що се отнася до мъжете, които по начало са длъжни да носят постоянно костюм, те могат да залагат не толкова на модела, колкото на качеството. Когато двама мъже застанат един до друг, облечени в костюми и са почти еднакви, веднага си проличава кой има по-висока класа.

Това внушение идва от невидимото излъчване на скъпите вещи. Златни копчета за ръкавели и игла за вратовръзка, с много фин дизайн изпращат онова невидимо послание, че човекът, който ги носи, не е случаен.

Добрият вкус е нещото, което се коментира от най-древни времена. Човек или го има по рождение, или се опитва да го изгради като навик с времето. Най-добрият показател за изтънченост е начина, по който хората носят своите бижута. Всеки тоалет има свои изисквания към стила на бижутата.

Повечето хора считат, че бижуто трябва да е голямо, с много орнаменти, камъни и кристали. Да, може и така, но в такъв случай, тоалетът трябва да е по-семпъл. Подобни бижута вървят за сватба или парти, но не са удачни в офиса.

Ако някоя дама иска да изглежда по-респектиращо в офиса, тя се облича подчертано делово, но може да покаже своя финес с елегантни бижута. Съвременната бижутерия предлага множество варианти с модерна визия в изчистен стил. Гривни, обеци и колиета и пръстени – всичко това трябва да се съчетава с мярка. Дама с един оригинален пръстен на ръката често е по-впечатляваща от друга, накичена като коледна елха.

Етикети:,

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows