Home » Любов » Веща сватбена агенция

0

Колкото и различно да се организират традиционните сватбените тържества, те все пак си приличат. Много хора вече не желаят да се бракосъчетаят по този рутинен и познат до болка ритуал и искат нещо различно, което да се помни цял живот. Организацията на тематична сватба най-лесно се осъществява чрез сватбена агенция с опит. В зависимост от желанието, сватбата може да бъде повлияна от Холивуд или да е скромно тържество в етно стил. При всички случаи се иска едно – пълна идентичност с облеклото и атмосферата на избраната тематика. Гостите на тържеството по всяка вероятност ще с уведомени за изисквания дрескод в поканата, която ще получат.

Поканата е първата изненада за близките и познатите на младоженците и тя трябва да е изпипана до съвършенство, за да изиграе както трябва своята роля. Сътрудниците на избраната сватбена агенция ще се погрижат поканите да създават нужното впечатление. Етно сватбите набират доста скорост в последно време, вероятно заради желанието на хората да се докоснат до красотата на българските народни носии. В случая, на булката се предлага бяла рокля със стилизирани народни шевици и воал в подобен стил, а младоженецът е в костюм, наподобяващ народна носия. Естествено, ако пожелаят, ще им бъдат осигурени автентични носии от съответния край на България, а обстановката, в която ще се проведе сватбата ще е в подходящо битово заведение.

За тематични сватби има множество варианти в каталозите на всяка една сватбена агенция, но напоследък преобладава желанието за абсолютна оригиналност и създаване на сватбено тържество, непознато и невиждано досега. Това вече е висш пилотаж в дейността на сватбените агенции – те трябва да осигурят специалисти, които да осъществят всяко желание на клиентите си. Например, двама млади може да решат да полетят с балон или да скочат едновременно от Аспаруховия мост с бънджи в деня на своята сватба. Други пък решават да сключат брак край някое от Рилските езера или на друго диво и красиво място.

Ако изберат тематика, от филм или историческа епоха, ще трябва подобаваща украса на залата, костюми и сценичен грим. Естествено, сред нещата, които ще свърши тяхната сватбена агенция са и видеозаписите, които трябва да се монтират като филм с ефектно начало и край. Ако се дегизират до неузнаваемост обаче, има опасност след години децата им да не могат да ги разпознаят на сватбените снимки. Затова сценичният грим се използва така, че всеки да може да познае в главните герои своите младоженци.

Хубавото на тематичните сватби е, че се помнят дълги години. Не е задължително всички да се облекат като за снимките на Ледена епоха или някакъв друг филм, може тематиката да е свързана с някой сезон, както японците празнуват сезона на цъфналите вишни, например. Всяка добра сватбена агенция ще може да осъществи красива, пролетна сватба или парти, в ретро стил, ако младоженците пожелаят това.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows