Home » Обзавеждане » Идеалните подходи за по-функционална баня

0

banqta  Банята е не просто помещение с определени функции, но и специфична стая от дома, която изисква и своите специфични подходи в перфектната й организация. Много често, с идеята да обзаведем банята красиво и естетически угледно, забравяме за основните правила в организацията на банята. Днес, ще си ги припомним, като ви покажем нашите специално подготвени подходи за създаване на по-функционална баня.
 

Не подценявайте материала гранитогрес
За разлика от всеобщото мнение на хората, дизайнерите и майсторите го препоръчват с две ръце. Така че, ако правите разширения или основен ремонт, обмислете гранитогреса на 100%.

 Избирайте компактни мебели за баня
Не толкова красиви, не толкова оригинални, но най-вече компактни трябва да са мебелите в банята. Избирайте ги по функция и размер и предимно по оптимално предназначение.

  Не е нужно да държите всичко в банята
Дори и да ползвате хавлиите и козметиката в банята, можете да я съхранявате и в спалнята, например. В случай, че банята не е толкова голямо помещение, няма да е погрешно, ако изместите половината от нещата в друга стая.

 Елиминирайте ненужните декори
Доста по-добре е основни функционални елементи от банята да са вашия акцент, отколкото да поставяне ненужна украса, която даже може и да не пасне на основния стил тук. Под акцент разбираме интересна мозайка от плочки на пода, оригинална вана, интересна мивка или даже асиметрично огледало в нестандартна форма. При всички случаи, не бъдете вещомани и не трупайте твърде много предмети в банята – мястото им така или иначе в повечето хипотези не е тук.

Спестете електрическа енергия, като разхвърлите осветлението навсякъде из стаята
Крушките може да изискват по-малко електричество, но така ще осветяват повече места и предмети. Освен това, далеч по-романтично е да релаксирате в банята на приглушена светлина, не смятате ли?

Източник: http://www.keramo-bg.com/

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows