Home » Услуги » Икономично решение – римски щори

0


За детска стая или работен кабинет римските щори са иделно решение за оформяне на прозорците, което ще ви икономиса средства, защото материала е много по-малко в сравнение със завесите.

Като основни предимства на римските щори могат да се посочат тяхната практичност и лесното управление. Много лесно се снемат от корниза, което позволява да се почистят или заменят с нови. Заемат малко място, могат да се фиксират на определено ниво, защитават от слънчевите лъчи, приятно разсейват светлината, спират нежеланите погледи и създават комфорт в помещението.

Благодарение на големия избор от тъкани, могат да се изберат изделия, които да осигуряват в помещението необходимата светлина. Тъканите са обработени със специални препарати, което ги предпазва от избеляване, деформиране и им предават антистатични свойства. През горещите часове може да пусните римските щори така, че да не преминава светлината, а привечер да ги вдигнете до ниво, което да ви позволи да се наслъждавате на залеза.

Големият асортимент от тъкани с различни цветове и материи позволява на клиентите да намерят най-подходящите и да допълнят интериора в съответното помещение. Може да се ползват всякакви декоративни тъкани, които ще внесат свежест и красота в стаята. В спуснато положение тези изделия изглеждат много елегантно, дори тези от обикновена тъкан. Важното е да изберете правилно тъканта на щората, за да се запази красивия вид както в спуснато положение, така и при вдигнато.

Благодарение на своята богата текстура и красив дизайн, римските щори привличат все повече потенциални купувачи. Различният стил ги прави достъпни за удовлетворяване потребностите на всеки клиент. Вие може да сте сигурни, че ще намерите идеалния вид за кухня, гостна или детска, който не само ще ви защитава от слънчевите лъчи, но и идеално ще се съчетае с останалите елементи в стаята, включвайки се в общия интериор.

Меките гънки на изделията от привлекателни тъкани създават релаксиращи хоризонтални линии, добавят успокояващ ефект и предават щрих от старата романтична обстановка. Римските щори са идеални за контролиране на количеството светлина за стаята. Направеният избор от разнообразен дизайн и тъкани ще предаде на вашия дом нов вид. Характерна за тях е и невероятната универсалност. За повече удобство може да си поръчате автоматизиране на управлението им.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows