Home » Лукс, Услуги » Имоти София – луксозни къщи и апартаменти на топ места, Предложенията на Unique Estates

0

Имоти София за ценителите на уюта, лукса и перфектната локация. Къде в столицата са горещите места за живот? Къде инфраструктурата ви позволява да пътувате свободно и да не попадате в досадния трафик? Да имате достъп до голяма част от спирките на метрото и градския транспорт. С две думи – кои са топ местата за обитаване – където ви се предлага луксозно жилище с всичко необходимо за вас? Ако искате да узнаете това и да наемете или закупите имот в София на гарантирано добри условия – посетете www.ues.bg и изберете имотните консултанти на Unique Estates. В материала малко по-долу ще ви предложим част от апетитните локации в столицата и какво могат да ви предложат те!

Имоти София – къщи и апартаменти облечени в лукс, удобство и сигурност

Реално погледнато крайни точки на столицата, като Люлин или пък Младост не са места, където можете да намерите луксозни жилища в истинския смисъл на думата. Предимно по центъра на столицата или в покрайнините около Витоша се предлагат наистина луксозни имоти, които по нищо не отстъпват на лукс имотите по света. Квартали, като Бояна, Симеоново, Драгалевци или пък Лозенец са станали нарицателно за лукс, простор и спокойствие в София. Те отдавна имат славата на „квартали на богатите“ – но едва днес с пълна сила се разгърна тяхната инфраструктура и започнаха да се инвестират солидни суми за проектирането и строежа на истински съвременни, модерни и луксозни сгради.

Днес съвсем спокойно можете да си закупите или наемете имоти София, които да притежават открити или закрити басейни, механи, винарски изби, персонални фитнес зали и мулти функционални интериори и екстериори изградени от най-добрите и съвременни еко материали. Консултантите на Unique Estates са най-добрите в цялата страна и ще ви помогнат бързо и лесно да намерите мечтания дом, който напълно да отговаря на изискванията ви за комфорт, лукс и уют. Всички предложения на брокера за имоти са детайлно описани и визуализирани на страниците на платформата www.ues.bg. Можете съвсем лесно да търсите, чрез филтрите и да намирате атрактивни топ предложения за имоти в столицата. Започнете сега пътуването си към мечтаното от вас жилище и го намерете с помощта на Unique Estates – вашият брокер за имоти София!

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows