Home » Услуги » Правилната инвестиция – смяна на щрагове

0


За да забравите за всички пробеми, които ви създават старите метални щрангове е нужно да ги смените. В старите жилищни сгради отдавна е минал срока на ползване на металните хоризонтални и вертикални тръби от абонатната до последния етаж. Проблемите, които са в резултат на корозиралите метални тръби са много, но най-голяма е опасността от наводнение. Доказателство за това са външните пукнатини по тръбите, както и честите течове. Качеството на водата е влошено, а достигането на топла и студена вода до последния етаж става все по-трудно – след дълго чакане. Причината за това е натрупалата се ръжда в щранговете.

За да се решат цялостно всички проблеми се налага смяна на щранговете. За това е нужно само единомислие по този въпрос от всички собственици на жилища в съответната кооперация, протоколирано на общото им събрание. Това изискване се налага заради факта, че щранговете са обща собственост. Всяка обща собственост в жилищната кооперация се поддържа от всички, т.е. всички сметки се плащат общо.

Намирането на фирма за ВиК услуги няма да ви затрудни, защото информация може да намерите в интернет, пресата и рекламата в различните медии. Смяната на щрангове се поверява на опитни професионалисти, защото е отговорна задача. Преди всичко много трудно е премахването на старите метални тръби, които са тежки и корозирали. Поставянето на новите тръби от полипропилен няма да отнеме много време, защото с тях се работи лесно. Тези тръби се отличават с много добри качества. Гладката им повърхност не позволява да се задържат отпадъци и мръсотии, не корозират, а това им гарантира дълъг експлоатационен период.

След приключване работата по смяната на щранговете, работниците ще почистят и извозят строителните отпадъци и старите корозирали метлни тръби. При цялостната смяна на щранговете вие ще икономисате средства, защото фирмите правят в такъв случай отстъпка от крайната сума. Всеки собственик с направената инвестиция в смяна на щранговете си осигурява комфорт в жилището. Какво по-хубаво от това да работят всички битови системи, да има топла и студена вода с добро качество, а канализационната система да работи без аварии. Ще забравите за отпушване на каналите и ще бъдете спокойни по време на вашата почивка.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows