Home » Климатици » Иновативни климатици със сплит система

0

Вероятно много хора се питат какво представлява сплит системата при новите климатици. Най-лесното обяснение е, че този вид машини имат външна и вътрешна връзка. По този начин се спестява пространство на терасата или дадената сграда, полагайки едно тяло отвън и няколко вътре, които ще гарантират отличната температура за помещенията ви.

Най-разпространените климатици с мултисплит система позволяват свързване на не повече от четири външни тела. По специфичните модели позволяват да свържете по-голяма бройка устройства, но при тях действието е на друг принцип по познат, като централна климатизация. Използвани са при хотели, институции и въобще големи сгради на фирми и корпорации.

Моно системите пък имат по един представител вън и вътре. Те са идеални за домовете ни заради лесни монтаж, който дори не изисква окачен таван. Същата е ситуацията и при мултисплит системите, за които отворихме дума на горните редове в публикацията.

Поддръжка на мултисплит климатиците

Това е най-лесната част за потребителите, от които се изисква да имат на разположение вода и препарат по избор. Първата стъпка е да премахнете филтрите на климатика и да пристъпите към действие. В случай, че видите полепнала мръсотия премахнете внимателно, без натиск и резки движения. По време на почистването отворете прозорците, така че прахта да напусне помещението.
Финализирайте профилактиката изплаквайки филтрите, а при положение, че замърсяването е по-упорито, то тогава ги накиснете за известно време във вода. Това е един работещ метод, който не бива да забравяте, ако искате да се справите добре.

Цени на климатици

Вие може да видите цени на климатици със сплит система в уебсайта на Мега Електроникс, една от известните фирми продаващи климатични инсталации в София и много други градове. Потърсете нас и ще останете напълно доволни от офертите ни. Ние не даваме фалшиви обещания, както можете да се уверите и сами. Желаем ви приятни температури вкъщи и на работното място, нека ги постигнем заедно!

comment closed

download stellar phoenix photo recovery windows