Home » Лукс, Услуги » Как да изберете автомобил под наем

0

 

snilogosСтатистиката сочи, че все повече български граждани използват автомобили под наем при нужда. Естествено това не учудва никого, тъй като в динамичното ни ежедневие се нуждаем от бърз и удобен начин за предвижване от една точка до друга. Съществуват много фирми за rent a car, които предлагат разнообразие от превозни средства и ниски цени за клиентите.

Ако искате да проучите различните варианти за коли под наем и да видите актуалните тарифи, то посетете интернет сайтовете им, където са дадени пълни подробности относно автопарковете, промоциите, начина за усвояване на возилата и още любопитна информация.  Автомобилите среден клас са по-евтини от луксозните лимузини, джиповете и микробусите. Въпреки всичко имате шанс да вземете кола под наем за 7 евро на ден, което е отлична оферта.

След като изберете лека кола от сайта на фирмата, можете да я резервирате и да посетите офиса на място, за да направите подробен оглед на возилото. Огледайте за евентуални надрасквания и други щети, които се вписват в приемно-предавателен лист на компанията. В случай, че попаднете на някаква нередност веднага съобщете на служителя, който отговаря за предварителния оглед.

При положение, че се готвите да шофирате автомобила в непознат район, гледайте той да бъде снабден с GPS навигация. Ако такава липсва имате опция да я изискате от компанията, но евентуално ще се наложи доплащане за услугата. Съблюдавайте за платена застраховка и наличие на пътна помощ, които са задължителни за вашата безопасност по време на път.

В обобщение

Изискванията към вас са: не превишавайте скоростта, не карайте употребили алкохол и не паркирайте автомобила в рискови участъци, където може да бъде повреден или откраднат. Тези напътствия са стандартни за повечето rent a car фирми, като някои ги дават устно, а други писмено. Последната стъпка е да капарирате превозното средство за желания срок и да шофирате без никакви проблеми.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows