Home » Климатици » Конвектори с дистанционно управление

0

Зимата за пореден път чука на вратите ни. И за пореден път всяко домакинство се изправя пред факта, че основният му разход през настъпващия сезон ще бъде отоплението. Тъй като поради неимоверно високите си цени, парното е спряло да бъде сред опциите, които могат да си позволят много българи вече са избрали алтернативен вариант за отопление. Съществуват различни опции, като дърва, газ, климатици и конвектори. През лятото цените на тока се вдигнаха доста и
хората, които възнамеряват да се топлят с електрически уреди – било то и конвектори, трябва да имат в предвид това увеличение.

Енергоснабдителните фирми твърдят, че няма категоричен отговор по отношение на коя алтернатива на отопление е най-добра. Т.е. с кои вид отопление ще ви излезне най-евтино например климатици или конвекторни печки ADAX. Има много фактори, които натежават в полза на един или друг метод на отопление, но като че ли все повече се налага мнението, че новите конвектори на ADAX са не само най-модерни, но и най-ефективни.

Да вземем пример с някои от най-често даваните съвети за запазване на топлината в дома и как един вид конвектори, под марката ADAX, отговарят на тези условия. Затова е добре да се знае, че дори и минамалното намаляването на стайната температура ( да кажем с 1 градус ), смъква с 6 процента разхода за електрическа енергия. Именно в такива моменти модерните конвекторни печки adax могат да бъдат изключително полезни, благодарение на своето постоянство и ефективност.

Хората, работещи  с отопление, казват, че температурата в помещенията не трябва да се различава драстично през нощта ( вашите конвектори ще работят много повече, за да наваксат). Ами вижте серия GLAMOX на конвектори ADAX за пример. Те идват с не един и два, а с цели 6 различни вида термостати.

Самите термостати могат да се настройват по какви ли не начини в зависимост от целта, с която ни трябват. В дадения случай изборът на конвектори ADAX с дистанционен дигитален термостат позволява програмирането му не просто за нощта или деня, а за всеки един час от цялата седмица. Нещо повече, този термостат се монтира на неограничен брой конвектори, намиращи се на значително разстояние един от друг ( обхватът е 50 м ) и всеки един от тях се контролира от мастер дистанционното.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows