Home » Красота » Модерни пуловери есен-зима 2015-2016

0

puloveriПуловерите, жилетките, трикотажните блузи, суичерите са онези облекла, без които не можем през студените месеци.Това са топли и стилни дрехи и сега ще видим какви дизайни,  стилове и цветове са актуални тази година.

Къси пуловери

Мини дължината е доста практична. Къситепуловери са топли и чудесно се комбинират с дебели миди якета, палта или сака, както и с монохромни панталони и дълги поли.

Дълги пуловери

Макси дължината също си има своитепредимства. Дължината на тези модели може да бъде под коляното и по този начин да наподобява по-топла дреха. Дългият пуловер най-добре хармонира с гамаши, високи ботуши, панталони, дори и с боси крака, но разбира се само през ранните топли есенни дни и началото на пролетта. Някои модели стоят много добре и на миди поли.

Поло

Полото е изключително модерно тази зима и е предпочитано от много жени. То е универсална и практична дреха, затова стои прекрасно на всяка дама. То може да се комбинира с много други дрехи – дънки, панталони, всякакви поли, в съчетание с пуловер или жилетка, сако, палто, яке, както и всякакви ботуши и зимни обувки…, изобщо с почти всичко.

Плетени пуловери

Трикотажните плетени пуловери със сложни орнаменти могат да се носят на каквото и където искате. Може да ги добавяте към бизнес облеклото, ежедневно, вечерно или да допълните гръндж тоалет.

Извън-габаритни дамски пуловери

Пуловерите с големи размери продължават да бъдат модерни. Подходящи са за всякакви фигури и най-вече за тези, които искат да прикрият несъвършенствата на тялото си.

Пуловери без ръкав

Една от новите тенденции този сезон, въпреки че не е много практична за студеното време, но е доста шик.

Пуловери с голи рамене

Липсата на яка е компенсирана с макси дължина и дълги ръкави. Тези модели стоят идеално на женските рамене.

Асиметрични пуловери

Асиметричните линии са новият моден хит и произведения на изкуството.

Кожени или космати пуловери

Перфектни са за студено време на годината. Освен тях, този сезон са актуални и поли,якета, палта, чанти,обувки, колани, шапки и бижута.

Пуловери с перфорации и изрязани участъци

Те са едни от лидерите в модните тенденции. С всички тези плетени елементи, перфорирани деколтета и гърбове, имитации на скъсани дупки няма как да не бъдете модерни.

Многослойните пуловери садругата тенденция, която не е за пренебрегване. Повечето слоеве с различни текстури създават чувство на уют и топлина.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows