Home » Климатици » Моите причудливи климатици

0

Причудливи климатициВ едно свое стихотворение руският класик Александър Блок казва, че харесва думата къпина. Е, точно така и аз изпитвам симпатия към думата климатици. Да, смахнато е, даже доста! Но съм сигурна, че всеки един от вас има някаква любима дума.

И когато чуе тази дума в съзнанието му избухва вулкан от чудати и красиви картини. Така например, чувайки „климатици Мицубиши”, аз веднага си представям, че съм на мястото на Алиса от „Алиса в страната на чудесата”. Помните ли когато тя падаше бавно, ама много бавно в кладенеца /заешката дупка/. Виждаше по стените му рафтове с буркани, пълни с най – различни сладка и мармалади.

Но аз, в моите представи виждам климатици. Да, вместо алисените лакомства – навсякъде и всякакви климатици! А сега ще ви кажа един невероятен факт, който сигурно ще сметнете за чиста лъжа, но ви уверявам, че е самата истина. Когато си ударя някъде главата, вместо звездички виждам климатици посред бял ден, които се въртят най – малко пет – шест минути около мен.

Всъщност това не е просто въртене, а доста сложна хореография, като се има предвид, че климатиците не са кой знае колко пластични.Както и да е, мога още доста да ви разказвам за странностите на моето въображение при споменаването на въпросната дума. Но сега ми се иска на насоча вниманието ви в малко по- друга посока или по – точно казано в по – друг аспект на темата „инверторни климатици”.

Искам да ви питам от къде мога да си купя свестен климатик? Знам, че въпроса може би стои малко неловко и тромаво тук, защото сякаш приземи всичко написано по – горе. Но наистина спешно се нуждая от такава информация – за добри марки климатици, за местата, от където могат да се закупят на по – нормални цени. Ще съм много благодарен, ако споделите въобще вашия опит в издирването на изгодна топлина през зимата и сполучлива прохлада през лятото.

comment closed

download stellar phoenix photo recovery windows