Home » Мода » Налага ви се да купите дрехи на едро?

0

clothes
Ако сте приети в престижен университет, предстои ви следдипломен стаж в динамична, бързоразвиваща се фирма или сте назначен на страхотен пост в уважавана компания, би било добре да смените гардероба си като си закупите модерни и официални дрехи на едро. Нека започнем от панталона. Има само две неща, на които трябва да се обърне внимание и това са:
1. Кройката в областта на талията трябва да бъде правилно прилепнала към тялото ви и вие трябва да се чувствате напълно комфортно.
2. Крачолите на панталона ви трябва да са прави и да се простират до горната част на тока на обувките ви.

Ако някое (или и двете) от условията не са спазени, може да потърсите друг панталон. Кройката на панталоните зависи от тяхната форма, а тази форма се решава от разреза, който сте избрали. Хората често бъркат удобни панталони с панталони с „добра форма”. Е, големите, широки тениски също са удобен за вас, но това не значи, че се вписват добре във всяка ситуация! В допълнение към комфортта, панталоните, които ще купите, е добре също да ласкаят вашата физика и подчертават вашите възможности, тъй като кройката обикновено е нещо субективно.

След това идва ред на ризата. В зависимост от това какви са вашите силни страни, свързани с вашето телосложение, може да избирате между трите стила ризи. Първият вид са класическите ризи. Те стоят по тялото, но не прекалено. След това идва ред на прилепналите ризи, които са най-предпочитани сред младите хора. Те ласкаят релефа на мъжкото тяло и ще ви стоят отлично, както ако тренирате, така и ако сте с по-тесни рамене и талия. Накрая идва ред на свободните ризи, на които може да заложите за по-небрежни поводи.

Саката могат да бъдат от същия стил, цвят и материя, както панталоните, а могат да бъдат и различни от тях. Международните тенденции са особено динамични, за това се абстрахирайте от тях и заложете на класическо сако, с което да ви приемат добре навсякъде и с което да изглеждате стилно и изискано. Внимавайте с кройката на сакото, ако то е с разминаване в областта на раменете или яката, шивачът няма да ви помогне и по-добре потърсете друг модел.

След като смените гардероба си с нови и елегантни дрехи, сте готови за вашия нов живот, защото сте си усигурили спокойствие с модерни и удобни дрехи, с които на всякъде ще се чувствате комфортно и уверено.
Източник: дрехи на едро от MODERNO

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows