Home » Услуги » Почистване на бензинови дюзи

0

В София Дизел Център вече можете да заявите и почистване на бензинови дюзи на достъпна цена. Доверете се на качествено и детайлно почистване и проверка на бензинови дюзи на стенд. Ние, в София Дизел център, извършваме прецизно почистване на инжекторите като за целта следваме технологията на производителя. Ние извършваме почистване по най-ефективния начин към този момент – ултразвук. След като дюзите бъдат добре почистени, преминаваме към най-важния момент: проверка и тест на съвременен стенд.

Стенд за диагностика, ремонт или почистване на дюзи бензин

В случай, че изпитвате затруднения при запалване на автомобила, забелязвате прекъсвания при ускорения, има налице дим понякога или пък сте установили значителен спад в мощността на двигателя, най-вероятно става дума за запушени дюзи.

Разбира се, никога не изключваме и вероятността за повредена дюза. Ето защо, за да разберем дали това е така, се доверяваме на модерната ни технологична лаборатория и база.

Почистване на бензинови дюзи

Почистване на дюзи бензин

Ако се чудите на кого да се доверите за почистване на бензиновите дюзи, обърнете се към инженерния екип в София Дизел Център. Нашата технологична база в София Дизел Център е чудесно оборудвана с необходимата апаратура, съвременни машини и прочее. Всичко това гарантира качествено извършен ремонт със заводско качество и спрямо технологията на производителя.

В базата ни разполагаме с огромна складова наличност на помпи и дюзи. Това улеснява значително процеса по ремонтната дейност. Ние сме единствените, които работим с високо качество резервни части.

При въпроси и необходимост от ремонтна дейност, обърнете се към нашите специалисти в София Дизел Център. След като се уточним, имате възможността да спестите немалко време и пари като ни изпратите дефектиралата част по куриер (препоръчва се за клиенти извън София).

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows