Home » Гуми » Проучване на гуми

0

До каква степен случващото се отвъд витрините и шоурумите на дадена фирма за дистрибуция на Гуми и джанти интересува нейните клиенти е спорен въпрос. Някои от нас – по любознателните, със сигурност искат (и правят всичко възможно) да се сдобият с колкото се може повече информация относно маркетинговите стратегии и пазарното поведение на играчите на пазара.

Останалите просто влизат в магазина, бил той реален или дигитален, грабват първите светнали пред очите им джанти необходимите за сезона летни или зимни гумИ, и забравят за фирмата. Поне до следващия път, когато решат, че автомобилът им се нуждае именно от тези елементи.

Това което търси разумният шофьор, отделящ време за своеобразен „рисърч” на пазара, не се различава много от това на лаика. Умел подбор, евентуална бърза поръчка и доставка на избраните гуми и джанти, съобразена с договорените времеви граници.

Първите, тези който не се страхуват да вложат малко време в проучване на пазара и неговите играчи, печелят много повече от средностатистическия купувач на гуми и джанти. Разбира се, правилото важи за всяка една стока или материално благо, което желаем или в най-скоро време планираме да придобием.

Най-кратка и изчерпателна информация, улесняваща процеса на избиране на гуми и джанти, и някои допълнителни услуги предлагани от фирмите специализиращи в тази област от автомобилното оборудване, можете да получите на телефонните им линии или интернет страници. Ако сте наясно с характеристиките на джантите и гумите, и сте избрали марката, която възнамерявате да купите, може да прескочите консултативния етап и да направите онлайн поръчка за няколко минути.

Ако по някаква причина нямате възможност да купите гуми, които се препоръчват от производителя на Вашия автомобил, някой фирми предлагат услугата „калкулиране тип и размер” на гумите. Обикновено при калкулирането се определят теоретически подходящите размери на гумите и се избира оптималният вариант на гума, в зависимост от марката на колата и нейният модел. В добавка калкулиращата машина ще „има в предвид”, че разликата в големия и малкия диаметър на дадена гума не трябва да превишава 2%.

comment closed

download stellar phoenix photo recovery windows