Home » Туризъм » Заслужава ли си да направите ранна резервация за зимната почивка?

0

Във вътрешността на Родопите, на 1650 м надморска височина, в подножието на връх Снежанка се намира курорта Пампорово. Климат, отличаващ се с мека зима (над 100 слънчеви дни), нарежда курорта на първо място по слънчеви дни сред всички планински курорти в България. Туристическият сезон започва през месец декември и продължава почти до края на април. Защо е по-добре да не чакате зимата, а да резервирате сега?

● По-добра наличност.

Предварителна резервация = добра наличност.

Хотели в Пампорово ще ви направят резервация и в разгара на сезона, но колкото по-късно резервирате, толкова по-ограничен избор на хотел ще имате. При предварително резервиране на Amigostravel.eu, може да изберете от предлаганите хотели в курорта този, който е най-подходящ за вас и вашата компания. Ако сте по-голяма група, сега е време да направите резервация, така че да ви се гарантира наличност.

● Добрите цени и ранните записвания.

Повечето хотели публикуват техните предварителни цени през май и основните ориентировъчни цени през август. Предварителните цени обикновено са по-ниски от основните цени през сезона. Подобно на всички в бранша, Хотели в Пампорово искат до есента да имат добра представа за възможните резервации. Затова, резервация, направена в началото на сезона, дава най-добрите цени.
Често се предлагат отстъпки за ранни записвания за резервации, направени до края на септември (например). Така може да се направят икономии – когато резервирате почивката си по-рано, тя струва по-малко, отколкото по време на сезона.

● Възможност за ски уикенд.

През последните няколко години сме свидетели на огромен растеж в ски уикендите и гъвкавите почивки. За съжаление, понякога тази възможност е ограничена. Повечето хотели (особено в по-големите курорти) предлагат 7 нощувки и има ограничен брой хотели, които може да предложат гъвкав престой. Не чакайте за ски уикенд през януари, защото може да получите отговор: „Съжаляваме, нямаме възможност за резервация сега.” Проверете на хотели в Пампорово какви са възможностите, може да се абонирате за техните оферти

● Вали сняг.

Всяка зима вали сняг. Обикновено, на Пампорово вали много сняг, който създава много добри условия за каране на ски – от средата на декември до април. Ски пистите в Пампорово – с обща дължина 37 км – са с различна степен на трудност. От зелени (за начинаещи) до черни (само за професионалисти). Има и маршрут, подходящ за ски бягане с обща дължина 25 км. След като се насладите на чудесните ски писти, отдъхнете в някой от Хотели в Пампорово.

6. Вземете повече от нашето време… Използвайте нашия експертен съвет.

Уморени сте от търсене в интернет на вашата мечтана ски почивка? Ние не сме просто онлайн търсене, кликнете на Amigostravel.eu и изберете. Искаме да ви помогнем възможно най-много при избора на седмица или ски уикенд, най-подходящи за вас и вашата компания. Така отново ще се върнете при нас и нашите предложения. Резервирайте сега и се възползвайте от нашето време и експертни знания и съвети.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows