Home » Любов » Синастрия – хороскоп за съвместимост

0

Астрология – това е древна наука за влиянието на положението на планетите и звездите в момента на раждане върху живота на човека. Всички данни за конфигурацията на планетите и тяхното въздействие върху характера и съдбата са отразени в хороскопа.

Обикновено всеки хороскоп по същество е разшифрована рождена карта, която астролога е изготвил, изучавайки състоянието на звездното небе в момента на раждане.
Съществува личен хороскоп и хороскоп за съвместимост според датите на раждане – синастрия.

Астрологът, разполагащ с информация за мястото, датата и желателно времето на раждане на двама човека може да определи тяхната синастрия. Тя отразява възможните проблемни страни в отношенията, моментите на които следва да се обърне повишено внимание и определя вероятността за благоприятно развитие на взаимоотношенията.

Текстовата интерпритация на хороскопа с позиция астрология дава съвети за намаляване напрежението в отношенията и постигане на хармония и разбирателство.

Астрологът изучава синастрията, съставя хороскопа и предоставя неговото тълкование на мъжа и жената. Как те ще използват предоставената информация зависи само от тях самите.

Възможно е хороскопът за съвместимост да помогне на някои да решат отдавна съществуващ проблем, а на други – да запазят отношенията си.

За тези, които се познават от скоро благоприятната прогноза за съвместимост може да стане повод за създаване на семейство.

Синастрията не съдържа само психологични съвети, но и насочва географското място за начало на семейния живот, по какъв начин е най-добре да се осигури материалното му благополучие, кога е най-добре да се планира раждането на децата и какво съвместно хоби ще позволи укрепване на отношенията.

Разумното съпоставяне данните от хороскопа за съвместимост според датите на раждане със собствените взаимоотношения, могат да положат солидна основа на семейството.

За да се получи хороскоп за съвместимост според датите на раждане е необходимо да се предоставят на астролога мястото, датата и, може би, приблизителния час на раждане на мъжа и жената.

Това може да се направи с помощта на интернет, свързвайки се с астролога онлайн. Ще бъде направена консултация, заявени всички нужди и получени всички необходими сведения за съставяне на синастрия.

И, в близко време, можете да пристъпите към увлекателното изучаване на съвместния хороскоп според датите на раждане. Това ще ви помогне да откриете на себе си и партньора ви силните и слаби страни и да прогнозирате сюжета на развитие на вашите отношения.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows