Home » Обзавеждане » Любопитни съвети относно фаянс за баня

0

фаянс за баня с малък размерЕдин от основните моменти при основен ремонт на дома е изборът на фаянс за баня. Понякога е трудно да намерим подходящите плочки не защото ги няма, а защото моделите са хиляди, което утежнява нашата селекция.

Това е причината днес да напишем една любопитна статия относно подбора на фаянс и се надяваме, че ще ви бъдем от полза. На първо време трябва да споменем, че плочките могат да бъдат различни както по цвят, така и по форма като например да бъдат квадратни, правоъгълни и дори кръгли.

При обзавеждането на бани на апартаменти се използва фаянс за стените и обикновено теракота за пода, но ако говорим за плочки в обществени заведения например там се препоръчват по-стабилен материал гарантиращ висока устойчивост на счупване и износване.

Вие може да купите фаянсови плочки на различни цени, които зависят най-вече от типа плочки, които искате да монтирате в жилището си. Посещавайки магазина, от който ще поръчате продукта е добре да направите консултация със специалистите, които ще ви насочат към точната стока.

Фаянсът може да краси вашия под, стените ви, ваната и дори тоалетното казанче. Вие ще намерите най-доброто приложение според нуждите ви, така че да постигнете един свеж и модерен дом.

Полезни съвети

 -          Купете плочки за баня, които да подхождат на цялото обзавеждане. Това може лесно да съобрази – проектите за баня са за това.

-          Не винаги скъпите решения са правилни избор. Потърсете добри оферти в интернет.

-          Бъдете внимателни при къртене на старите плочи, ако не сте го правили потърсете помощ от майстор.

-          Заложете на модерните цветове. Последните трендове са розово-лилаво и цикламено-зелено.

-          Ако търсите фаянс за обществено заведение то заложете на по-тъмните цветове, които предлагат устойчивост срещу замърсяване. Такива например могат да бъдат черното, сивото и някои други.

Това беше от нас, благодарим ви, че прочетохте статията и ще се радваме ако сме допринесли за решението ви по повод закупуване на плочки за баня, още за обзавеждане за баня – http://www.gaudi-ds.com/

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows