Home » Общи » Таблет за всеки – Lenovo Ideapad A10 59-399581

0

Lenovo Ideapad A10 59-399581

Марката компютърна техника Lenovo, която се появи съвсем неочаквано, и също толкова изненадващо и неочаквано спечели потребителското доверие, благодарение на качествените си продукти, не спира да изненадва и очарова хората. Таблетът от серията Ideapad на Lenovo (10 59-399581) е създаден за онези, които искат да имат добър и качествен таблет, но нямат неограничени финансови възможности.

Съотношението цена:качество на този таблет, е повече от отлично, и за това нямаше как да пропусна да Ви запозная с него.

Производителите на Lenovo Ideapad A10 59-399581 са сложили в този таблет, четири ядрен, ARM Cortex A9 Rockchips RK3188 процесор, с 1.6 GHz тактова честота. Като се вземе предвид, че на пазара, множество персонални и преносими компютри са с подобни, или дори по-слаби процесори, мисля че няма нужда от повече коментар.

Дисплеят на таблета е лъскав, с 10.1 инча размер. Стандартно, повечето таблети са със 7 инчов дисплей, а има и лаптопи, чиито екрани са точно толкова големи, колкото и този на Lenovo Ideapad A10 59-399581.

Контролерът за видео на таблета, е Integrated, и използва споделена от оперативната памет, тъй като не разполага със собствена такава. Това обаче не означава нищо – в смисъл, по никакъв начин не се влошава качеството и бързината на работа, на таблета.

И като казах оперативна памет, това е мястото да поговорим и за нея. Lenovo Ideapad A10 59-399581 има 1 GB RAM памет, което е абсолютно достатъчно за таблет. За да разберете, ще Ви кажа, че много компютри и лаптопи, са с такъв размер на оперативната памет.

Харддискът, или с други думи, вградената памет на този таблет, е с капацитет от 16 GB – нормално и достатъчно за таблет от такъв клас.

Чрез вградения Bluetooth, може да обменяте данни с други устройства, които също притежават такъв – принтери, други таблети или лаптопи, телефони, и т.н.

Lenovo Ideapad A10 59-399581 има и вградени камера и микрофон, което позволява видео чат, без нужда от допълнителни устройства, макар че, ако не желаете околните да слушат разговорите Ви, може да използвате наличният мини аудио жак.

За да съхранявате Вашите данни на външни памети, таблетът е снабден със слот за micro SD карти, а също и с micro USB порт. Чрез телевизионния изход micro HDMI, може да включите таблета към телевизора си, и да възпроизвеждате филми и видео, директно на него.

Батерията на таблета е литиево-йонна, и може да издържи без зареждане, до 5 часа – време, което е напълно достатъчно, когато сте някъде на път, и наблизо няма електрически контакти.

Теглото на Lenovo Ideapad A10 59-399581 е 1.2 кг – доста по-тежичък от събратята си, но все пак не и твърде тежък, което да възпрепятства безпроблемното му пренасяне.

Кафяв на цвят, с 24 месеца гаранция, с операционна система Android 4.2, и достъпна цена, този таблет е подходящ за всеки, който иска да притежава качествен таблет, от доказан производител. Относно цената, няма да се обвързвам с конкретни цифри, но няма да пропусна да ви кажа, че тя е по-малка от 500 лв.

Lenovo Ideapad A10 59-399581 може да бъде закупен от www.notebook.bg, направо онлайн, и ще бъде доставен напълно безплатно на посочен от потребителя адрес.

comment closed

download stellar phoenix photo recovery windows