Home » Туризъм » Твоето лято в Слънчев бряг

0

Слънчев бряг е безспорно един от най-реномираните и посещавани български курорти. Северната част на града се допира до крайните възвишения на Стара планина. Атрактивните плажове, красивите ресторанти, нощния живот и уникалните хотели в Слънчев бряг, създават от това място истински рай за родните и чуждестранните туристи.

Напоследък се появиха оплаквания от многото хотели в Слънчев бряг и презастрояването на града. Въпреки всичко това си остава едно от предпочитаните места за почивка на морето поради куп причини, които едва ли има нужда да изброявам.

Само ще спомена, че нощно време курорта наподобява Вегас със своите безкрайни игрални зали, диско клубове, движение по улиците и красиви жени. И това ако не е достатъчно за да посетите Слънчев Бряг, то кое е. Разбира се при положение, че търсите пълна тишина и уединение изберете друга точка от българското черноморие.

Шумът от строежите постепенно утихва, а след него идват яките партита на лято 2013. Трябва да е ясно, че и цените на курорта вече не са толкова фрапиращи, както преди няколко години. Туристическите агенции предлагат специални условия българските граждани с намаления за нощувки, храна и употреба на екстри ала басейни, чадъри, СПА процедури и други.

Модерните хотели в Слънчев бряг от http://bulgariaholiday.bg/Хотели-в-Слънчев-бряг дори предоставят безплатни закуски и обяд, което е още една причина да се поинтересувате от тарифите им към днешна дата. За щастие имате и избор и в случай, че нещо не ви допадне ориентирайте се към друго място за отдих и почивка.

Когато ви замирише на море не му мислете, парите си вървят навсякъде, тъй че отделете средства и се забавлявайте поне една седмица. Това ще ви помогне да забравите напрежението, лошото настроение и проблемите. Ние естествено, ще пишем още по темата, за да откриете най-любопитните точки на България.

Надяваме се, че статията ви е заредила с летни емоции и час по-скоро, ще се ориентирате към някое свежо местенце от родната ни карта. До нови срещи!

comment closed

download stellar phoenix photo recovery windows