Home » Мода » Топ 11 грешки, правени от жените в избора на дрехи

0

Можете да имате 90-60-90 пропорции, прекрасна кожа, дълги крака, но избора на дрехите може да развали дори безупречните данни. Как да не допуснем грешка при избора на собствените дрехи? Ето и откъде тръгват модните тенденции: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/откъде-тръгват-модните-тенденции.

Момичетата, които “не знаят и не разбират” размерите си, обикновено правят непростими грешки. В такива случаи те носят дрехи, които разширяват телосложението им или правят краката прекалено къси. Така че не прекалявайте с ивици и текстури.

1. Дълбокото деколте може да развали външния вид, ако фигурата ви има недостатъци. В това отношение внимавайте с дълбоко деколте, прекалено високи поли, плътно облекло. По-добре да не го хвърляте светлина в проблемните зони. Колкото и да е модерно, ако не става за вас не го избирайте.

2. Много ярки дрехи в ориенталски стил или с ярки отпечатъци могат също да развалят изображението, ако не обмислите детайли може да попаднете в грешен стил. Не забравяйте, че яркостта на дрехите ви може да ви направи по-тежки.

3. Ако сте намерили интересен костюм на модния подиум на колекционираното шоу от висока мода, не бързайте да купите същото. Не забравяйте, че дрехите на моделите изглеждат така, но това може да бъде съвсем различно за вас.

4. Триизмерна визия – понякога в изображението може да включите триизмерен детайл – панталони или блуза, но каквито и да са параметрите ви, не е нужно да ги поставяте на торбички, защото те само ви изкривяват. Вие просто трябва да изберете дрехи според вашия размер.

5. Цветова схема – такава може да изиграе жестока шега. В зависимост от вашия цвят, трябва да изберете дрехи, според вашия цвят на кожа, коса и очи.

6. Впито облекло зашеметяващо подчертава фигурата, но дори и в идеални пропорции, може да не е добре, затова внимавайте с подбора му.

7. Също облеклото трябва да е свързано с грима, който прилагате. Не забравяйте това правило, ако внезапно искате да поставите професионалния акцент и цветен стил.

8. Неправилни комбинации – младо момиче изглежда не на място, ако се облече с кадифена пола и яка тениска, а жената изглежда малко нелепо в блуза, която открива пъпа.

9. Друго правило, което трябва да запомнят всички момичета и жени е, че не всички дрехи се комбинират с нещо друго. Например палто с маратонки, пола тип молив с маратонки, малка черна рокля с боси крака – това не са най-добрите опции. Стилът трябва да бъде поддържан самостоятелно и комбинирането на едно и също изображение с различни варианти ще бъде катастрофално за вас. Въпреки модата.

10. Обувки е визитка, а ако е в отлично състояние и компетентно отговаря на гардероба то комбинацията е отлична.

11. Облекла от тъкани с лошо качество също може значително да разваля изображението. Синтетиката, както правилно, в допълнение предпазването на кожата от дишане, проливане и изискване на грижи също изглежда много евтино, така че помислете за този факт.

Основното нещо, което е важно да се знае са характеристиките на вашата фигура и цвят. Това няма да създаде глупави грешки, като http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1227-malko-herniya-i-oshte-neshto или да ви изложи в неблагоприятна светлина. Подборът на правилните дрехи само ще подчертаете достойнството.

Leave a Reply

download stellar phoenix photo recovery windows