Home » Услуги » Трябват ми пари и то бързо. Какво да правя?

0

Ако сте свършили парите, а нямате време да се занимавате с банки и други подобни институции, обмислете вариант за бърз кредит.

бърз кредит

бърз кредит

Бързите кредити са малки до средни суми, които се отпускат бързо в рамките на няколко минути. Като цяло кандидатстването е улеснено и можете да се пробвате за такъв заем само с личната си карта. Условията са да сте пълнолетен, работещ гражданин на Република България с добро кредитно досие. Изпълнявате ли тези условия? Е, тогава ще ви отпуснат кредит.

Готиното е, че можете да кандидатствате дори онлайн, защото много кредитори вече имат уебсайтове, на които предлагат своите услуги. Ще получите отговор на електронната си поща или по SMS дали сте одобрени. След това можете да въведете номер на сметка, на която да бъдат преведени парите или да отидете до офиса на съответната фирма и да вземете парите в кеш.

Какви са условията по бързите заеми?

Бързите заеми вече са финансова услуга, която е доста по-изгодна, отколкото беше преди години. Лихвите, на които се предлагат тези финансови услуги, са сравними с лихвите по потребителските кредити, които варират между 11-20 процента от сумата.

Истината е, че при големи суми е по-изгодно да се вземе потребителски кредит, но по бързите заеми се отпускат малки суми и при изтегляне на сума от типа на 300-600 лева ще спестите едва 5-10 лева, които са пренебрежимо малка сума. Освен това при бързите заеми няма да има нужда да се занимавате с цялата документална бумащина.

Защитени ли са правата ми при теглене на бърз заем?

Да, защитени са. Имайте предвид, че Българска народна банка е отговорна за одобряването на всяка фирма, занимаваща се с подобна дейност. Изискванията са изключително сериозни и лицензи се дават само на фирми, които ги изпълняват. Също така някои кредитни фирми ви дават възможност да платите по-ниска лихва, ако върнете парите до няколко дни.

Етикети:

comment closed

download stellar phoenix photo recovery windows